top of page
E6IEz4yQmifXE8SbCUrW_file.jpg

Tarieven

Particulier:                                                                                                                                                        

Coachingstraject Consult: € 60,00 per 45 minuten.

Oplossingsgerichte therapie consult: € 67,50 per 45 minuten.

Intakegesprek, Opstellen ondersteuningsplan, Observaties, Adviesgesprekken, Verslaglegging, Voorbereidingen, Eindverslagen, Algemene administratie. De voorbereidingstijd per consult (15 minuten) en registratie na afloop consult (15 minuten) worden doorberekend.

                                                                                             

PGB:

Vergoeding vanuit een PGB Individuele Begeleiding kun je wellicht vergoed krijgen vanuit een Persoons Gebonden Budget. Is deze situatie wenselijk, dan is het goed even contact op te nemen met je eigen gemeente. Je kunt vertellen dat je graag een traject wilt doorlopen bij ACR en ons daarover gesproken hebt. En waarom dit traject het meest passend voor je is, waarom het meest aansluit op hoe jij geholpen wilt worden. Let wel op: de wachtlijsten en verwerkingstijden kunnen soms lang zijn bij de gemeenten eer je echt bij ACR kunt starten.

Heb je al een PGB lopen, dan kun je er meestal vanuit gaan dat zaken sneller in werking gezet kunnen worden.

 

Overige vergoedingen:

  • Via de werkgever: de werkgever reserveert een budget per medewerker voor opleidingskosten. Deze ondersteuning van ACR valt onder persoonlijke ontwikkeling en is een vorm van educatie. Informeer naar de mogelijkheden bij je werkgever, leidinggevende of bij personeelszaken.

  • Via de arbodienst van je bedrijf: werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om de kosten te vergoeden in het kader van de Wet op Verbetering Poortwachter. Preventie langdurig ziekteverzuim vanwege o.a. burn-out klachten.

 

Voorwaarden:

Een gesprek is altijd op afspraak. Als blijkt dat je niet kunt op de afgesproken tijd, neem dan contact met me op. Het is altijd mogelijk de afspraak in overleg te verplaatsen. Afspraken die niet 24 uur van te voren zijn afgezegd worden in rekening gebracht.

Kwaliteit:

Autisme Coaching Ridderkerk voldoet aan de wettelijke kwaliteitseisen en is aangesloten bij de beroepsgroep CAT Therapeuten en geregistreerd onder lidnummer: 20170866. 
GAT (Geschilleninstantie) Klachtenbehandeling voor complementaire therapeuten en hun cliënten. 
Deskundig, onafhankelijk, vakgericht en erkend door het Ministerie van volksgezondheid welzijn en sport). 
ACR is lid van een beroepsorganisatie welke  screent, certificeert en kwaliteit garandeert aan klanten. 
Daarnaast is ACR tevens aangesloten als Autismevriendelijke Coach bij Auticomm/  Autisme Academie Nederland  en werkt volgens WKKGZ, AVG en heeft een agressieprotocol. 
Specialist in (sensorische) informatieverwerking etc,
ACR ondersteund en geeft begeleiding aan mensen met ASS, ADD, ADHD, HSP, HB, Burn-out en sporadisch voor klachten vanuit NAH.


KVK nummer: 69746303

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klachtenprotocol
 

Puzzlepieces klein.jpg

Autismecoaching

ACR

autismevriendelijkII-200x200.jpeg
CAT 2023 Logo.png
baab632b-fa72-4d09-b0e1-76622cd2b2c0.jpe

Wij zijn donateur van:

bottom of page